• Acusticat

ACTUALITZACIÓ: acusti.cat 2020 es realitzarà íntegrament en streaming el 14 i 15 d'octubre.

A causa de la crisi sanitària l'organització del Congrés Acusti.cat 2020 ha adoptat noves mesures adreçades a minimitzar les situacions de risc.


Per aquest motiu, un cop ja es va confirmar el canvi de dates del 14 i 15 d'octubre del 2020, també s'ha acordat que el congrés s'emetrà íntegrament per streaming.


Ben aviat informarem a les persones inscrites i patrocinadors de les condicions d'accés.


L'emissió es realitzarà des d'un plató a la seu del congrés a Sant Cugat del Vallès, amb la presència a les dues sales d'streaming dels ponents de la majoria de reptes, dilemes i ponències previstos inicialment i mantenint les condicions de distància, seguretat i higiene. El públic inscrit podrà seguir l'emissió des de casa o des de la feina a través d'un dispositiu digital - no es permetrà l'accés de públic assistent al plató d'emissió -.


Com a novetat del format digital, es crearà una fira virtual amb continguts dels diversos patrocinadors del congrés.


D'aquesta manera l'esdeveniment permet evitar del tot la concentració d’un elevat nombre de persones en un espai tancat i continuar contenint la propagació del virus, així com garantir la salut i seguretat de tothom. I alhora oferir un congrés amb continguts de qualitats, orientat a les solucions tecnològiques, intangibles i socials, multitemàtic i multisectorial, i que convidi a la reflexió i el debat.


En breu tindreu disponible el programa actualitzat amb el nou format virtual.


Les persones inscrites no cal reconfirmin la inscripció a excepció d'avisar de possibles cancelacions.


Qui l’organitza?

En vista de continuar treballant per la millora de la qualitat acústica del nostre territori, disposar d’un espai de trobada i referència multitemàtic i multisectorial al voltant de l’acústica, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Sabadell, el Laboratori d’Enginyeria Acústica i Mecànica de la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Associació Catalana de Consultors Acústics coorganitzen acusti.cat.


145 vistas0 comentarios