• Acusticat

acusti.cat 2020: CANVI DE DATES per la crisi sanitària. Noves dates 14 i 15 d'octubre.

Actualizado: 23 de jun de 2020

A causa de la crisi sanitària en relació al brot del coronavirus l'organització del Congrés Acusti.cat 2020 ha adoptat les mesures adreçades a minimitzar les situacions de risc i canvia les dates de l'esdeveniment per evitar una concentració d’un elevat nombre de persones en un espai tancat. Es prenen aquest conjunt de mesures amb la finalitat de col·laborar amb les directrius donades per les autoritats de salut pública per tal de contenir, en la mesura del possible, la propagació del virus.


El Congrés Acusti.cat s'ha reprogramat a noves dates i es realitzarà amb el mateix programa i mateixos espais el 14 i 15 d'octubre del 2020.


Les persones inscrites no cal reconfirmin la inscripció a excepció d'avisar de possibles cancelacions.

Qui l’organitza?

En vista de continuar treballant per la millora de la qualitat acústica del nostre territori, disposar d’un espai de trobada i referència multitemàtic i multisectorial al voltant de l’acústica, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Sabadell, el Laboratori d’Enginyeria Acústica i Mecànica de la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Associació Catalana de Consultors Acústics coorganitzen acusti.cat.


105 vistas0 comentarios