top of page
  • Acusticat

Cloenda. L'aventura de l'acústica...i les vibracions

Actualizado: 19 oct 2020

Francesc Xavier Magrans

Ingeniería para el Control del Ruido


VÍDEO DE LA PONÈNCIA DE CLOENDA:


Abstract:

L'objecte d'aquesta presentació és descriure l'evolució de la vibroacústica des de l'any 1972 fins al 2020 observada des de la meva posició en diferents llocs de treball i barrejant l'evolució de la meva vida professional i la seva interacció amb l'evolució de la vibroacústica.

El meu punt de vista sempre tindrà una tendència a l'aplicació pràctica ja que jo, tot i haver fet publicacions científiques, sempre he estat relacionat amb l'aplicació pràctica dels mitjans i mètodes.


El meu camí professional va començar gairebé a el mateix temps de l'aparició dels mitjans digitals per mesurar, això ha condicionat totalment el meu coneixement de la vibroacústica que, tant des del punt de vista teòric com pràctic, ha transcorregut sempre en l'espai de la freqüència.


Un altre aspecte de la meva punt de vista és l'haver viscut des del principi front a problemes experimentals. Per a mi ni al càlcul ni l'assaig són posseïdors de la veritat. Tots dos depenen de múltiples factors que afecten la veracitat dels seus resultats i que s'han de ponderar acuradament abans de donar prioritat a resultats no totalment coincidents provinents de tots dos camps, numèric i experimental.


PONÈNCIA PRESENTADA:

Presentacio Francesc Magrans - Cloenda A
.
Download • 16.84MB

211 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page