• Acusticat

acusti.cat 2020: s’obren les inscripcions pel 3r Congrés d’Acústica de Catalunya (28 i 29 d’abril)

Els dies 28 i 29 d’abril del 2020 se celebrarà a ESADE-Creapolis (Sant Cugat del Vallès) la 3a edició d’acusti.cat, el Congrés d’Acústica de Catalunya, commemorant el dia internacional contra el soroll.


La 3a edició d’acusti.cat comptarà amb diverses activitats de debat i reflexió paral·leles entorn els REPTES, DILEMES que es presenten al voltant de la problemàtica del soroll, i oferirà taules rodones, solucions i tallers demostratius a problemes concrets (tecnològiques, intangibles i socials).


S’orientarà amb especial atenció a les següents temàtiques:

- EDIFICACIÓ: aïllament acústic i confort acústic als diversos edificis i/o equipaments.

- SILENCI-SOUNDSCAPE: donar valor a la sonoritat de les ciutats, el seu paisatge sonor, a més de conceptes lligats a la qualitat acústica.

- DISSENY ACÚSTIC-I+D: l’acústica adreçada a la millora del producte, no només a nivell industrial sinó també a nivell de serveis i/o marques: àudio branding, o recerca sobre neuromàrqueting.


Resta obert el període d’inscripcions així com la possibilitat de col·laboració amb acusti.cat via aportacions tècniques i/o patrocini, en dues categories, GOLD i SILVER.


Fem una crida als professionals dels sectors públics i privat, així com altre públic interessat a participar a acusti.cat tant a través de la proposta de Reptes i Dilemes – via web www.congresacusti.cat – com amb l’assistència i participació en les dues jornades d’activitats.

Any Internacional del So

El 2020 ha estat declarat com l’Any Internacional del So. L’acusti.cat quedarà emmarcat en el conjunt d’activitats que a diferents països es desenvoluparan durant tot l’any per destacar la importància del so i de les ciències i tecnologies relacionades per a tots a la societat, per tal d’estimular la comprensió a tot el món de l'important paper que té el so en tots els aspectes de la nostra societat. Aquestes activitats també fomentaran la comprensió de la necessitat del control del soroll a la natura, a l’entorn construït i al lloc de treball.

Qui l’organitza?

En vista de continuar treballant per la millora de la qualitat acústica del nostre territori, disposar d’un espai de trobada i referència multitemàtic i multisectorial al voltant de l’acústica, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Sabadell, el Laboratori d’Enginyeria Acústica i Mecànica de la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Associació Catalana de Consultors Acústics coorganitzen acusti.cat.


acusti.cat se celebrarà els dies 28 i 29 d’abril d’enguany als espais d’ESADE-Creapolis, a Sant Cugat del Vallès en el marc del Dia Internacional de Conscienciació sobre el Soroll. El Dia internacional és una activitat que es desenvolupa a nivell mundial, des de fa més de 20 anys, l'últim dimecres del mes d'abril.


82 vistas0 comentarios