top of page

Repte

Casuística oblidada pel DB-HR, què es fa en aquestes situacions? Proposem un manual o guia basada en estàndards i certificacions internacionals.

Quantes vegades dins un projecte apareixen espais i situacions on l’acústica és important i en canvi, no hi ha requeriment normatiu perquè queden fora del DB-HR del CTE? Què passa en espais culturals, administratius, oficines diàfanes, etc? 

Què es fa en aquests casos? 

En aquest repte mostrem una recopilació de requeriments i estàndards de diferents països, ISOS, diferents certificacions de sostenibilitat, o guies d’institucions i administracions públiques mirant de reflectir el que passa i el que es demana en diferents tipus de projectes de l’actualitat. 

A partir de la recopilació, comparació i amb criteri tècnic professional, es presentarà una proposta de Guia de Requeriments Acústics de reverberació, soroll i aïllament acústic per a diferents tipus d’espais.

Captura de pantalla 2024-04-11 a les 21.06.19.png

Gestionat per:

Coderch Acústica i Ivana Rossell Acústica

Coordinació: Ana Batlle Coderch - Coderch Acústica – batlle@coderchacustica.es i Ivana Rossell acustica@ivanarossell.com

PONENTS

Anna Batlle

Enginyera acústica des de 2010 i directora de Coderch Acústica des de 2020. Professora del curs d’acústica (CTE DB-HR) a l’escola SERT del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. 

Ivana Rossell

Consultora acústica des del 2007 i professora i coordinadora del Màster d’Acústica a La Salle, MAAM, URL. 

Pablo Garrido

Doctor Arquitecte Director de Tecnologia de b720.

bottom of page