top of page

Repte

Les terrasses en via pública d'establiments de restauració en els mapes estratègics de soroll: la necessitat de la seva incorporació. Metodologia, resultats i comparativa.

Atès que els mapes estratègics de soroll són la diagnosi que permeten elaborar els plans d’acció, és basic que contemplin amb el màxim de detall una font de soroll que cada vegada és més rellevant en el nostre territori: l’ocupació de les terrasses en via pública d'establiments de restauració

Logo Ajuntament.JPG

Coordinació: Laura Zapata González Ajuntament de Barcelona lzapata@bcn.cat, tècnica del departament d'Avaluació i Gestió Ambiental

Gestionat per:

Ajuntament de Barcelona

PONENTS

Javier Casado Novas

Tècnic Ajuntament de Barcelona 

 

És un analista GIS especialitzat en acústica ambiental. Enginyer Industrial i Màster en Direcció i Organització d'Empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya – BarcelonaTech, actualment treballa al departament d'Avaluació i Gestió Ambiental de l'Ajuntament de Barcelona, sent membre habitual del grup de treball de soroll d'Eurocities. Està especialment enfocat a la realització de mapes estratègics de soroll, l'avaluació de les actuacions implementades per tal de reduir el soroll i la gestió de la xarxa de monitorització del soroll de la ciutat, amb l'objectiu principal de millorar la qualitat ambiental de la ciutat. 

 

Carlos López Quintanilla

Assessor sistemes informació geogràfica 

És llicenciat en física especialitzat en geodèsia i física de la terra. Porta més de 24 anys d'experiència en el sector del Sistemes d'Informació Geogràfica (SIG). Ha format part del nucli de GeoData Sistemas SL durant 11 anys participant activament en el desenvolupament de l'empresa. Actualment porta 13 anys establert com a autònom col·laborant amb diferents entitats i empreses impulsant l'ús del SIG com a eina habitual de treball a diferents àmbits o sectors. És president de l'"Asociación de ususarios de QGIS España" i forma part dels col·laboradors del programa QGIS. 

 

Sergi Soler Rocasalbas

Enginyer electrònic i enginyer tècnic de telecomunicació 

És gerent d’Àurea Enginyeria Acústica i d’Àurea Acústica S.L. També està vinculat a Enginyeria la Salle (Universitat Ramon Llull) com a coordinador i com a professor del Mòdul d’Aïllament i Control del Soroll del Màster en Acústica Arquitectònica i Mediambiental. 

És membre i fundador de l’Associació Catalana de Consultors Acústics i autor de nombroses ponències, articles i cursos per a institucions com AECOR, CONSTRUMAT, COETTC, CAATB, TECNIAC STICA, CIATEA, FORUM AC STICUM, … i ha publicat i participat en congressos nacionals i internacionals d’acústica.

bottom of page