• Acusticat

Repte R03: Vibracions la gran desconeguda

Actualizado: 4 may

Subtítol: Vibracions en activitats, instal·lacions e infraestructures

Gestionat per: Rafel Torres del Castillo ; Responsable Tècnic de Vibcon Coordinació: Rafael Torres del Castillo rafa@vibcon.es

A qui va dirigit?: col·lectius professionals, consultories, administració pública, estudiants i usuaris.

Descripció: L'impacte de vibracions mecàniques a l'àmbit de la contaminació acústica és una disciplina, en general, poc tractada i que té importància quan sorgeixen activitats que comporten instal·lacions especials que generen impactes o vibracions així com en aquelles instal·lacions on la transmissió vibratòria és important. A més, els constants canvis originats per exigències de confort i optimització energètica obliguen a una adequació constant que afecta, com no, aquest contaminat físic.

Per tot això amb motiu d'aquest congrés, es presenta el repte titulat “Vibracions la gran desconeguda”.

Es presentaran dues ponències que plantejaran a través casos, actuacions en l'aïllament de les vibracions en noves activitats i instal·lacions, fent èmfasi en el seu efecte més directe, el soroll estructural. Pel que fa a això, el darrer ponent presentarà nova normativa que tractarà específicament el soroll estructural induït, entre d'altres, per vibració mecànica (vibroacústica).

Etiquetes: Vibracions, soroll estructural, vibroacústica, aïllament vibracions, vibracions mecàniques.

257 visualizaciones0 comentarios