top of page
  • Acusticat

AV Enginyers

Actualizado: 8 oct 2020


AV Enginyers és una empresa especialitzada en l’àmbit de l’enginyeria acústica i les vibracions.


Neix el 2008 com a empresa de base tecnològica gràcies a la sinèrgia entre el Laboratori d’Enginyeria Acústica i Mecànica de la Universitat Politècnica de Catalunya, LEAM-UPC, i VIBCON, empresa dedicada al desenvolupament de sistemes d’aïllament de les vibracions.


L’objectiu d’AV Enginyers és transferir l’experiència i el know-how del seu equip de professionals cap a la industria, per generar productes i processos més silenciosos, cap al sector de les infraestructures de transport, perquè les explotacions siguin més respectuoses amb el medi ambient, i cap a la societat en general, per millorar el seu confort.


AV Enginyers ofereix un servei integral al client: identifica la problemàtica, l’avalua i la quantifica, i dissenya la solució més òptima d’acord amb el client a partir d’un procés de pluja d’idees.


En cas que sigui necessari, ofereix una llista de possibles proveïdors que puguin portar a terme l’implantació de la solució proposada i fa la direcció de l’obra acústica. Finalment, en fa la verificació acústica final.


86 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page