• Acusticat

Dilema 05: Ens hauria de preocupar el soroll ? - Sessió doble

Subtítol: Sessió doble sobre Educació i sensibilització ambiental (Dilema 05 + Repte 19)


Gestionat per: Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, Diputació de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona i Generalitat de Catalunya


Coordinació: Ana Villena SIBOC info@siboc.es


Abstract: La sessió doble sobre Educació i sensibilització sobre contaminació acústica es dividirà en dos blocs, equivalent el primer bloc al dilema "Ens hauria de preocupar el soroll ?" i el segon bloc "Educar en silenci".

A qui va dirigit?:

Tots els públics


Descripció:

Dilema: Ens hauria de preocupar el soroll ? El primer bloc té com a objectius entendre on som i quins són els arguments des del punt de vista educatiu i de la sensibilització, i que han de portar a proposar accions i projectes en el camp de l’educació ambiental sobre la problemàtica del soroll. Volem conèixer quina és la percepció ciutadana de la contaminació acústica, segons les enquestes periòdiques sobre percepció ambiental que realitza la Generalitat de Catalunya; des del vincle entre educació i salut, proposem entendre quins són els efectes i impactes del soroll a dins de l’aula en el cas dels centres educatius, i també en entorns sensibles com els centres hospitalaris. I per acabar aquest bloc, es proposa fer una reflexió des dels conceptes teòrics de l’educació ambiental i debatre sobre com aplicar-los per capacitar per a l’acció amb l'objectiu de prevenir el soroll.

Repte: Educar en silenci El segon bloc té com a objectiu compartir recursos i experiències en l’àmbit de l’educació i la sensibilització ambiental, tant en l’àmbit de l’educació formal com també en projectes no formal dirigits a públics diversos: des de l’aplicació de les noves metodologies d’Aprenentatge servei en soroll, casos pràctics i un recull de recursos d’interès pel món local i els centres educatius.


Etiquetes: Educació Ambiental, Salut, Escola, Aprenentatge Servei, Percepció ciutadana


0 vistas
Coorganitzadors
1452170567_generalitat.png
1452170578_diputacio-bcn.png
1452170585_ajuntament-sabadell.png
1520033842_aj_sant_cugat.png
1452170600_laboratori.png
1452170592_associacio-catalana.png
Patrocinadors Gold
soprema bn.png
vicon bn 1.png
Acousticware_logo.png
logo-decustik-v3-i-texte-UK-NEGRE-800px.
logo cesva bnb transparent.png
sto bn logo.png
rockfon bn.png
logo AV bn transparent.png
Patrocinadors Silver
amc bn pur.png
logotip-ajuntament-bcn.png
DIATERM logo BN.png
ecophon logo.png
HBK transparent.png
terrassa transparent.png
citelum.png
Amb la col·laboració:
Logo-RGB-estandard-ESADE-ConvertImage.pn
imageedit_19_5997655842.png
uoc gris.png
esdi gris.png
En el marc de:
image.png