top of page
  • Acusticat

Dilema 02: Audiobrànding: com associem unívocament la marca i la seva acústica

Actualizado: 15 oct 2020

Gestionat per: Universitat Oberta de Catalunya


Coordinació: Sílvia Sivera - Universitat Oberta de Catalunya. ssivera@uoc.edu Abstract: La construcció acústica d’una marca o servei no és producte d’una inspiració puntual sinó d’un treball estratègic planificat i dissenyat des del minut zero de concepció d’un nou servei o producte: l’audiobrànding. Com podem incorporar-ho a la nostra estratègia professional i com impacta en els serveis que oferim?


VÍDEO DEL DILEMA:


TAULA RODONA AMB: Sílvia Sivera i Bello. Directora del Màster universitari Estratègia i

Creativitat en Publicitat (UOC)

Carlos Puig Falcó. Vicepresident Aebrand, CEO Branward

Xavi Fisa. Director de Lavinia Voice

Ramon Vives Xiol. Director de Sixième Son a Espanya


A qui va dirigit?: Col·lectius professionals, consultors, ciutadania, tots els públics...


Descripció del DILEMA

Actualment, en un món on la comunicació audiovisual ens acompanya sempre a través de múltiples dispositius, el so és l’element més constant i subtil a l’hora de fer-nos presents. La construcció acústica d’una marca no és producte d’una inspiració puntual sinó d’un treball estratègic planificat i dissenyat des del minut zero de concepció d’un nou servei o producte.

Aquest procés requereix un procediment de diagnosi, anàlisi multisectorial i multipart i de disseny i definició de la marca, que es pot traduir en diverses músiques, veus, efectes sonors i paràmetres de tractament del so, coherents amb la resta d’estratègia comunicativa cap a l’usuari, sempre sent capaços d’associar la nostra marca unívocament.

Com podem incorporar-ho a la nostra estratègia professional i com impacta en els serveis que oferim?

El disseny d’un hospital, una escola o un nou producte o servei haurien d’incorporar les corresponents capes de treball acústiques per assegurar una correcta integració, mercantilització i correcta interacció amb l’usuari final i l’entorn.


Etiquetes: Branding sonor; marques;


235 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page