• Acusticat

Repte R06: Control de la reverberació, requeriments versus realitat.

Actualizado: 4 may

Subtítol: Des de l’HR, a certificacions Internacionals Gestionat per: Ivana Rossell - Acústica, Associació Catalana de Consultors Acústics Coordinació: Ivana Rossell acustica@ivanarossell.com

Abstract:

Des de fa 10 anys tenim els requeriments obligats de control de reverberació del dB HR del CTE. Aquests requeriments són d’aplicació en edificis docents (aules i sales conferències de V<350m3 i passadissos), residencials públics (passadissos) i en sales de conferències menjadors i restaurants.

Què podem dir d’aquets requeriments? Són bons? Asseguren un control de reverberació en tots els casos? Quines experiències tenim en restaurants on el requeriment és amb sala buida independentment del volum? Quin criteri seguim en edificis administratius? En despatxos, oficines diàfanes? Es verifica el compliment de la reverberació?

Volem posar aquestes preguntes sobre la taula i recollir aportacions i experiències dels ponents i dels presents. A qui va dirigit? A qualsevol persona sensibilitzada amb el confort acústic i la reverberació i/o amb interès en les requeriments normatius i tècnics. Descripció: El repte serà presentar el marc sobre el que parlarem i plantejar una sèrie de qüestions i exemples a través de les quals els diferents professionals o usuaris d’espais puguin opinar i aportar. Etiquetes: Reverberació, HR, confort acústic, menjadors, oficines.


260 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo