top of page
  • Acusticat

Soprema

Actualizado: 11 oct 2020

Sessió de networking amb Soprema el 14 d'octubre. De 14:00 a 15:00h

Vols conéixer més sobre Tecsound i la resta dels nostres productes d'acústica? D'aïllament acústic en cobertes metàl.liques? Connecta't i t'atendrem. Accés a la sessió amb Teams


Sessió de networking amb Soprema el 14 d'octubre. De 16:30 a 17:30h

Tens algun projecte o obra d'aïllament acústic en edificació? Com podem col.laborar? Soprema et pot ajudar. Connecta't i t'atendrem. Accés a la sessió amb Teams




Soprema, l'especialista en impermeabilització i aïllament




El Grup SOPREMA s'ha desenvolupat i diversificat a través del món, incorporant, amb el pas el temps, altres activitats complementàries a la dels seus inicis, la impermeabilització. Com a líder mundial en solucions d'impermeabilització, el grup és un actor clau de el sector de la construcció.


POSTER DE PRODUCTO

SOPREMA empra en l'actualitat a 8.424 professionals, amb una facturació de 3.08 bilions d'euros el 2019, té 73 fàbriques, 90 filials d'explotació i més de 4.000 distribuidores.Tiene 18 centres de R + D + I i 22 centres de formació en 8 països.


L'èxit mundial de SOPREMA ho demostren els milions de m² dels nostres productes instal.lats cada any en els climes més diversos i la gran varietat de projectes dels que formem part.

Els nostres sistemes d'impermeabilització i aïllament tèrmic i acústic, demostren contínuament la seva fiabilitat i altes prestacions.


SOPREMA és sinònim de força i solidesa, de trajectòria d'èxit i de reconeixement mundial de la qualitat dels nostres productes i sistemes fiables, duradors i eficients.


El nostre èxit és el resultat de el principi bàsic de potenciar les idees com a motor d'avanç. Treballem amb una gamma molt àmplia de productes que ens permet satisfer les diferents necessitats dels nostres mercats. El desenvolupament del nostre portafoli és fruit d'una estreta col·laboració entre els departaments de màrqueting i comercial i els nostres centres de recerca i desenvolupament. La nostra oferta de productes és innovadora i està en perfecta sintonia amb les exigències de mercat i les normes en vigor. Amb SOPREMA, pot estar segur de trobar la solució adequada per a cada tipus de construcció.

133 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

CESVA

Vibcon

bottom of page