top of page
  • Acusticat

Candidatures al II Premi ACUSTICAT

Reconeixement a la trajectòria professional en el món de l’acústica

Enguany celebrem la segona edició del Premi ACUSTICAT, un guardó honorífic que reconeix la trajectòria professional, la recerca i divulgació dins l’àmbit acústic d’una persona física, jurídica o col·lectiu.


El primer premi fou pel Dr. Higini Arau en el marc del III ACUSTICAT a Sant Cugat del Vallès. Ph.D. Cum Laude en Ciències Físiques (UB) i gran mestre investigador, és una de les figures amb més prestigi mundial en el camp de l’acústica arquitectònica havent dissenyat acústicament centenars d’auditoris i sales de concerts a tota Europa.


Les candidatures de la II edició del Premi són:


Maria Fitó Carreras : Llicenciada en Dret (UAB), productora audiovisual, docent especialitzada en publicitat radiofònica i investigadora de la UIC. Fitó és autora del projecte “Sonidos que nos transforman”, podcasts de Branded Content Sonor.



Josep Martí Roca : Doctor en Ciències Físiques (Universitat de València), Diplomat en Magisteri (UB) i Doctor en Ciències Religioses (Universitat Pontifícia de Salamanca). Roca és Catedràtic de la URL des de 1993, impulsor en la creació de l’EUETT i la seva especialitat en So i Imatge, vicerector d’Investigació i Transferència de Tecnologia (GTM) i fou president del Comitè per al Control Acústic i Electroacústic a La Salle-URL.



Maite Majó Torrent : Responsable de la gestió de la contaminació acústica als Departaments de Medi Ambient, Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, des del seu inici i fins l’any 2012. Majó dugué a terme la creació i direcció de l’Oficina per a la Prevenció de la Contaminació Acústica, aconseguint l’aprovació de legislació específica en contaminació acústica, com la Llei 16/2002 i posteriors reglaments.


Josep M Querol Noguera : Doctor en Enginyeria Industrial (ETSEIB), consultor acústic des de 1968, fundador i primer president de l’Associació Catalana de Consultors Acústics (ACCA), director d’empresa tèxtil familiar, director i conseller delegat de Querol Consultors Acústics S.L, docent a Col·legis Professionals del sector.



Joan Casamajó Monclús : Enginyer industrial en electrònica (UPC) i programa d’Alta Direcció d’Empreses (IESE), amb una llarga trajectòria en el disseny i fabricació d’instrumentació acústica. Fundador de CESVA instruments, secretari del comitè d’AENOR.



Francesc X Magrans Fontrodona : Doctor en Enginyeria Civil (UPC), Llicenciat en Física. Magrans és un dels precursors de l’anàlisi de vies de transmissió aplicats a la vibro acústica. Docent i director d’Ingeniería para el Control del Ruido (ICR), va ser director tècnic de Noisetec i responsable d’acústica a SEAT.





Dilluns, 25 d’Abril a les 15:30h a la Sala ARAU, es farà públic el nom del/la guanyador/a i es realitzarà el lliurament del guardó #premiacusticat2022

212 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page