• Acusticat

Repte R02: El soroll de terrasses i activitats en via pública, que es pot fer?

Actualizado: 4 may

Subtítol: Sessió d'intercanvi i discussió d’experiències. Gestionat per:Servei de Prevenció i Control de la Contaminació Acústica i Lumínica Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural Coordinació: Carles López / Eduard Puig Servei de Prevenció i Control de la Contaminació Acústica i Lumínica carles.lopez@gencat.cat / epuigs@gencat.cat


Abstract: Les terrasses de les activitats de restauració i les activitats que es poden realitzar a via pública i que en alguns casos poden generar problemes de soroll al veïnatge, sovint presenten problemes d’incompliments que dificulten la seva gestió. Com ho fan els municipis?

A qui va dirigit?: Va dirigit bàsicament a gestors municipals (tècnics i responsables), encarregats de la gestió de la contaminació acústica, i d’atorgar autoritzacions i/o llicències.

Descripció: En aquest repte, es pretén generar idees i possibles solucions a aquests dos problemes comuns que sovint dificulten la feina dels tècnics municipals: - El soroll degut a les terrasses a la via pública. - El soroll de les activitats festives o de lleure en espais públics.

La dinàmica de la sessió serà la següent: Introducció de la dinàmica de la sessió. Invitació a alguns ajuntaments que expliquin que han implementat en el seu municipi i si en tenen resultats.

Entre tots els inscrits a l’activitat es realitzaran dos grups de 15 persones màxim. Aquests grups disposaran de temps suficient per poder parlar de les dificultats i/o diferents solucions que han trobat o que busquen a la problemàtica del soroll de les terrasses a la via pública. Cal la partició dels assistents.

La sessió finalitzarà amb un plenari de tots els assistents, amb un resum de les idees principals que han sorgit en els grups de treball, per part dels moderadors dels grups.

Caldrà inscripció prèvia a la sessió, el mateix dia de l’activitat al congrés.

Etiquetes: Gestió soroll / terrasses / festes populars / festes majors / activitats via pública

289 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo